Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Rafaëlle
Fantastisch om je verhaal te lezen!
Hoop dat t je lukt om m in de lucht te houden!
En voor iedereen dit leest: wat is skypen n feest, als je verbinding t goed doet : ) grjs
ha die Rafaelle, wat een leuke enthousiaste verhalen!!
fijn voor je dat de eerste indruk al zo goed is, we wensen je een goed en leuke tijd toe!!
lieve groet,
G-J, Janneke en Eva
Kijk, dat is nog eens genieten, alles zit mee, zelfs de vele kilo's.Geniet van het prachtige Suriname en van de cultuur.
Erg leuk om je verhaal te lezen
Ha Rafaelle,
Klinkt als een warm welkom! :) goed dat te horen.
Veel succes en vooral veel plezier daar!
Liefs Ada
Hey Raff, goede reis gehad dus! Leuk om te lezen. Ben erg benieuwd naar je project en hoe suriname je bevalt ;) Geniet ervan en pas goed op jezelf. Liefs M
Heel interessant om te lezen wat we samen hebben meegemaakt!
Mooie foto's !